Nabeschouwing Sint-Truiden - Lokeren (1-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 19 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Lokeren (1-1)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Bezus, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Lokeren kwam na 33 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Cevallos, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Sint-Truiden om te scoren. S. Kitsiou was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sint-Truiden - Lokeren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Filipovic Lokeren
29' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Bezus met assist van C. De Norre Sint-Truiden 1-0
33' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos met assist van B. Straetman Lokeren 1-1
36' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. de Petter Sint-Truiden
46' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor J. Cevallos Lokeren
55' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Boli voor S. Bourard Sint-Truiden
70' Wissel Lokeren Wissel M. Miric voor R. Soder Lokeren
71' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist S. Kitsiou Sint-Truiden
77' Wissel Sint-Truiden Wissel I. Vetokele voor R. Bezus Sint-Truiden
80' Wissel Lokeren Wissel M. De Mey voor J. Michel Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Lokeren
Opstellingen Sint-Truiden - Lokeren

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Lokeren

Sint-Truiden en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Lokeren in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sint-Truiden. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 0
Winst Lokeren 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 2e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 1e plaats.