Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (3-1) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 14:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zondag 31 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (3-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Morioka, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. De Sart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Cristian Ceballos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat M. Sylla de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - Sporting Charleroi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt R. Morioka met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 0-1
43' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Delfi voor R. Morioka Sporting Charleroi
44' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van D. Kamada Sint-Truiden 1-1
46' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Pirard voor K. Steppe Sint-Truiden
52' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor J. Perbet Sporting Charleroi
62' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor J. Perbet Sporting Charleroi
65' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Sylla voor K. Kinoshita Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor A. De Sart Sint-Truiden
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Cristian Ceballos met assist van S. Asamoah Sint-Truiden 2-1
85' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor D. Henen Sporting Charleroi
90' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt M. Sylla Sint-Truiden 3-1
92' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Willems Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Opstellingen Sint-Truiden - Sporting Charleroi
De opstellingen van Sint-Truiden en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.