Nabeschouwing Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron (5-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 14 april 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 14 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron (5-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Zulte-Waregem en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 5-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door H. Harbaoui, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Mezague, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette D. de Fauw zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

H. Harbaoui zette Zulte-Waregem even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Nathan Verboomen toegekende penalty wist te benutten. In de 76e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder, nadat T. Derijck een tweede gele kaart kreeg. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het H. Harbaoui die namens Zulte-Waregem het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 85e minuut was het Zulte-Waregem dat via H. Harbaoui de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nathan Verboomen en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. De Sart voor I. Doumbia Zulte-Waregem
21' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. De Pauw Zulte-Waregem
23' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui Zulte-Waregem 1-0
29' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt T. Mezague met assist van D. Mohamed Royal Excel Mouscron 1-1
32' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. de Fauw met assist van O. Kaya Zulte-Waregem 2-1
42' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. De Sart Zulte-Waregem
46' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor Y. Mbombo Royal Excel Mouscron
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor C. Petit Royal Excel Mouscron
59' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
61' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Mezague Royal Excel Mouscron
61' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 3-1
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Derijck Zulte-Waregem
64' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Debaisieux voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
76' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor T. Derijck Zulte-Waregem
78' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 4-1
79' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Jelavic voor M. Aidara Royal Excel Mouscron
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Jensen voor O. Kaya Zulte-Waregem
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor T. Bongonda Zulte-Waregem
85' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van I. Saponjic Zulte-Waregem 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Royal Excel Mouscron

Zulte-Waregem en Royal Excel Mouscron spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Royal Excel Mouscron elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Zulte-Waregem 0
Winst Royal Excel Mouscron 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 2e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 1e plaats.