Nabeschouwing Antwerp - Beerschot-Wilrijk (2-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zondag 15 april 2018 - 14:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Antwerp het zondag 15 april 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Beerschot-Wilrijk (2-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Antwerp en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door W. Owusu, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Antwerp opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het W. Owusu die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Antwerp.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Antwerp.

LIVE Antwerp - Beerschot-Wilrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu Antwerp 1-0
42' Wissel Antwerp Wissel D. Arslanagic voor A. Buta Antwerp
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor Octavio Beerschot-Wilrijk
50' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Pitroipa Antwerp
50' Wissel Antwerp Wissel G. Niangadou voor J. Pitroipa Antwerp
60' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel K. Mbombo voor T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk
78' Wissel Antwerp Wissel S. Limbombe voor J. Ardaiz Antwerp
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Y. Boulaouali voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
84' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
87' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
88' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu Antwerp 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Antwerp - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Antwerp - Beerschot-Wilrijk

Antwerp en Beerschot-Wilrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Antwerp 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 6e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.