Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lokeren (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 7 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion (Antwerp (Anvers)) in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lokeren (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. A. Maes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beerschot-Wilrijk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van A. Skulason in de 34e minuut zorgde er even later voor dat Lokeren weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 45e minuut zette G. Hupperts zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokeren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Dom de 2-2 maakte voor Beerschot-Wilrijk. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Lokeren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty A. Maes Beerschot-Wilrijk 1-0
21' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
28' Wissel Lokeren Wissel A. Monsecour voor S. Marzo Lokeren
34' Penalty Lokeren Penalty A. Skulason Lokeren 1-1
40' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Monsecour Lokeren
45' Doelpunt Lokeren Doelpunt G. Hupperts Lokeren 1-2
60' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Y. Boulaouali voor T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk
60' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel K. Mbombo voor J. Zoua Beerschot-Wilrijk
63' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. K. Rassoul Lokeren
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Hoffer voor G. Francois Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor G. Hupperts Lokeren
79' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Dom Beerschot-Wilrijk 2-2
80' Wissel Lokeren Wissel T. de Sutter voor R. Soder Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Lokeren
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lokeren

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lokeren

Beerschot-Wilrijk en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Lokeren elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Lokeren 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 4e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 1e plaats.