Nabeschouwing Lierse - Sint-Truiden (1-3) || UEFA Europa League Playoffs 2016/2017

Dinsdag 16 mei 2017 - 23:30 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 neemt Lierse het dinsdag 16 mei 2017 om 23:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Sint-Truiden (1-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lierse en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Sint-Truiden
Goals
1
3
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
5
5
Overtredingen
17
8
Buitenspel
2
1
Corners
5
9
LIVE Lierse - Sint-Truiden 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Sint-Truiden
Opstellingen Lierse - Sint-Truiden
De opstellingen van Lierse en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lierse gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Basiselftal Sint-Truiden
# Speler Pos.
0
0 Dave Andrew Myrie Medrano
0
0 Mauricio de Jesús Nuñez Morales
0 Dennis Castillo
0
0 Kevin Alberto Sancho Ramos
0
0
0
0
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
0
0
0
0 Fabián Alonso Garita García
0
0
0
Voorbeschouwing Lierse - Sint-Truiden

Lierse en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Sint-Truiden in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lierse te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse 0
Winst Sint-Truiden 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Lierse - Sint-Truiden Opstelling Lierse Opstelling Sint-Truiden Live Lierse - Sint-Truiden Live Lierse - Sint-Truiden kijken Lierse - Sint-Truiden kijken Live Lierse - Sint-Truiden stream Lierse - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Lierse - Sint-Truiden Uitslag Lierse - Sint-Truiden Statistieken Lierse - Sint-Truiden UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 Lierse - Sint-Truiden wedden Lierse - Sint-Truiden gokken Lierse - Sint-Truiden Unibet