Nabeschouwing Lierse - Zulte-Waregem (1-4) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Dinsdag 17 april 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lierse het dinsdag 17 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Zulte-Waregem (1-4)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lierse en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 1-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door T. Bongonda, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat Zulte-Waregem via H. Harbaoui op 0-2 kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee H. Harbaoui zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zulte-Waregem geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van H. Harbaoui. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist W. Janssens namens Lierse de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Lierse - Zulte-Waregem 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van S. Walsh Zulte-Waregem 0-1
53' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 0-2
54' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 0-3
62' Wissel Lierse Wissel W. Janssens voor B. Badibanga Lierse
62' Wissel Lierse Wissel M. Laurent voor B. Ntambwe Lierse
68' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Jensen voor O. Kaya Zulte-Waregem
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor N. De Pauw Zulte-Waregem
76' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van D. de Fauw Zulte-Waregem 0-4
78' Wissel Lierse Wissel K. Weuts voor A. Allach Lierse
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Hamalainen voor D. de Fauw Zulte-Waregem
83' Doelpunt Lierse Doelpunt W. Janssens Lierse 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Zulte-Waregem
Opstellingen Lierse - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Lierse - Zulte-Waregem

Lierse en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lierse en Zulte-Waregem elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Lierse 0
Winst Zulte-Waregem 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse op een 5e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 1e plaats.