Nabeschouwing OH Leuven - Kortrijk (0-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Dinsdag 8 mei 2018 - 20:30 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt OH Leuven het dinsdag 8 mei 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Kortrijk (0-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen OH Leuven en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door V. Kovacevic, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Kortrijk vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Perbet op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kortrijk.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Kortrijk
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
110
111
Gevaarlijke aanvallen
76
66
Overtredingen
15
9
Buitenspel
2
6
Corners
8
8
Wissels
3
3
LIVE OH Leuven - Kortrijk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Y. Aguemon OH Leuven
46' Doelpunt Kortrijk Doelpunt V. Kovacevic Kortrijk 0-1
57' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor E. Casagolda OH Leuven
62' Wissel OH Leuven Wissel J. Gilis voor D. Daeseleire OH Leuven
62' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor T. Ivanof Kortrijk
64' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Lepoint Kortrijk
68' Wissel Kortrijk Wissel S. de Smet voor T. Ivanof Kortrijk
76' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. Perbet Kortrijk 0-2
80' Wissel Kortrijk Wissel A. van Loo voor T. Chevalier Kortrijk
85' Wissel OH Leuven Wissel J. Dequevy voor M. Maertens OH Leuven
88' Wissel Kortrijk Wissel A. Papazoglou voor J. Perbet Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Kortrijk
Opstellingen OH Leuven - Kortrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Kortrijk

OH Leuven en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Kortrijk in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 17 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kortrijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor OH Leuven. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 0
Winst Kortrijk 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 3e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
OH Leuven - Kortrijk Opstelling OH Leuven Opstelling Kortrijk Live OH Leuven - Kortrijk Live OH Leuven - Kortrijk kijken OH Leuven - Kortrijk kijken Live OH Leuven - Kortrijk stream OH Leuven - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Kortrijk Uitslag OH Leuven - Kortrijk Statistieken OH Leuven - Kortrijk UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 OH Leuven - Kortrijk wedden OH Leuven - Kortrijk gokken OH Leuven - Kortrijk Unibet