Nabeschouwing OH Leuven - Lierse (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt OH Leuven het zaterdag 7 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Lierse (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen OH Leuven en Lierse is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Laurent, waarmee Lierse met 0-1 de leiding nam. Lierse vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Yagan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist OH Leuven de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Kostovski. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want OH Leuven kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Lierse een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE OH Leuven - Lierse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Lierse Doelpunt M. Laurent Lierse 0-1
34' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Dequevy OH Leuven
58' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor D. Hubert OH Leuven
61' Gele kaart Lierse Gele kaart voor J. Poelmans Lierse
66' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor E. Casagolda OH Leuven
69' Wissel OH Leuven Wissel Y. Aguemon voor J. Dequevy OH Leuven
72' Doelpunt Lierse Doelpunt I. Yagan Lierse 0-2
72' Wissel Lierse Wissel A. Allach voor M. Laurent Lierse
73' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski OH Leuven 1-2
80' Wissel Lierse Wissel W. Janssens voor N. Binst Lierse
86' Gele kaart Lierse Gele kaart voor B. Badibanga Lierse
86' Wissel Lierse Wissel B. Diarra voor B. Badibanga Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Lierse
Opstellingen OH Leuven - Lierse

Voorbeschouwing OH Leuven - Lierse

OH Leuven en Lierse spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Lierse elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst OH Leuven 0
Winst Lierse 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 3e positie staat, terwijl we Lierse terugvinden op de 6e plaats.