Nabeschouwing OH Leuven - Royal Excel Mouscron (3-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt OH Leuven het zaterdag 21 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Royal Excel Mouscron (3-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen OH Leuven en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Y. Mbombo, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Aguemon, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam OH Leuven vervolgens op 2-1. Het was Y. Aguemon die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor OH Leuven vergroot nadat S. Kehli de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor OH Leuven.

LIVE OH Leuven - Royal Excel Mouscron 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Olinga voor J. Huyghebaert Royal Excel Mouscron
51' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Y. Mbombo Royal Excel Mouscron 0-1
57' Wissel OH Leuven Wissel Y. Aguemon voor N. Storm OH Leuven
63' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Y. Aguemon OH Leuven 1-1
64' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor M. Maertens OH Leuven
69' Penalty OH Leuven Penalty Y. Aguemon OH Leuven 2-1
71' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Kehli OH Leuven 3-1
75' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Debaisieux voor Y. Mbombo Royal Excel Mouscron
78' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Spahiu voor M. Aidara Royal Excel Mouscron
83' Wissel OH Leuven Wissel J. Gilis voor J. Kostovski OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Royal Excel Mouscron
Opstellingen OH Leuven - Royal Excel Mouscron

Voorbeschouwing OH Leuven - Royal Excel Mouscron

OH Leuven en Royal Excel Mouscron spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Royal Excel Mouscron elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst OH Leuven 0
Winst Royal Excel Mouscron 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 4e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 3e plaats.