Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - OH Leuven (5-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Vrijdag 18 mei 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Royal Excel Mouscron het vrijdag 18 mei 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier (Mouscron (Moeskron)) in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - OH Leuven (5-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Royal Excel Mouscron en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 5-0 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. Mbombo, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Royal Excel Mouscron vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Spahiu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Royal Excel Mouscron, waarmee S. Amallah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Royal Excel Mouscron geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Diedhiou. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Royal Excel Mouscron. Deze werd gescoord door D. Mohamed in de 44e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesley Alen en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Royal Excel Mouscron.

LIVE Royal Excel Mouscron - OH Leuven 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Y. Mbombo met assist van D. Rotariu Royal Excel Mouscron 1-0
20' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt S. Spahiu met assist van J. Huyghebaert Royal Excel Mouscron 2-0
24' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt S. Amallah met assist van D. Rotariu Royal Excel Mouscron 3-0
25' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Huyghebaert Royal Excel Mouscron
29' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
32' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Hubert OH Leuven
42' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt C. Diedhiou Royal Excel Mouscron 4-0
43' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Dequevy OH Leuven
44' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt D. Mohamed met assist van S. Spahiu Royal Excel Mouscron 5-0
46' Wissel OH Leuven Wissel M. Maertens voor S. Kehli OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel D. Daeseleire voor D. Hubert OH Leuven
63' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Spahiu Royal Excel Mouscron
64' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Petit voor Y. Mbombo Royal Excel Mouscron
67' Wissel OH Leuven Wissel E. Casagolda voor J. Kostovski OH Leuven
70' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Aidara voor S. Spahiu Royal Excel Mouscron
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Debaisieux voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
91' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Debaisieux Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - OH Leuven
Opstellingen Royal Excel Mouscron - OH Leuven

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - OH Leuven

Royal Excel Mouscron en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en OH Leuven in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 1 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Royal Excel Mouscron 0
Winst OH Leuven 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 3e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 4e plaats.