Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (3-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Vrijdag 20 april 2018 - 20:30 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Zulte-Waregem het vrijdag 20 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (3-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Zulte-Waregem en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door T. Bongonda, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 80e minuut voor dat Zulte-Waregem via H. Harbaoui op 2-0 kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee O. Kaya zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bart Vertenten, waardoor Zulte-Waregem een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Kortrijk
Goals
3
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
12
1
Aanvallen
90
104
Gevaarlijke aanvallen
66
52
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Zulte-Waregem - Kortrijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Kortrijk Wissel E. Palmer-Brown voor B. Kumordzi Kortrijk
29' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
43' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda Zulte-Waregem 1-0
64' Wissel Kortrijk Wissel S. de Smet voor H. van der Bruggen Kortrijk
65' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
75' Wissel Kortrijk Wissel A. Papazoglou voor I. Ouali Kortrijk
78' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Lepoint Kortrijk
80' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 2-0
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Heylen voor T. Bongonda Zulte-Waregem
83' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 3-0
86' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Makarenko Kortrijk
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor O. Kaya Zulte-Waregem
89' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor P. Olayinka Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Kortrijk
Opstellingen Zulte-Waregem - Kortrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk

Zulte-Waregem en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Kortrijk elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 0
Winst Kortrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 1e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zulte-Waregem - Kortrijk Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Kortrijk Live Zulte-Waregem - Kortrijk Live Zulte-Waregem - Kortrijk kijken Zulte-Waregem - Kortrijk kijken Live Zulte-Waregem - Kortrijk stream Zulte-Waregem - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk Uitslag Zulte-Waregem - Kortrijk Statistieken Zulte-Waregem - Kortrijk UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 Zulte-Waregem - Kortrijk wedden Zulte-Waregem - Kortrijk gokken Zulte-Waregem - Kortrijk Unibet