Nabeschouwing Israël - Albanië (2-0) || UEFA Nations League 2018

Zondag 14 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Israël het zondag 14 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Israël - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Israël - Albanië (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Israël en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 2-0 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Hemed, waarmee Israel met 1-0 de leiding nam. Israel vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Seba op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Israël.

LIVE Israël - Albanië 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Israël - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Israel Doelpunt T. Hemed met assist van A. Harush Israel 1-0
12' Gele kaart Israel Gele kaart voor T. Tawatha Israel
44' Gele kaart Albania Gele kaart voor M. Basha Albania
46' Wissel Albania Wissel S. Lilaj voor M. Basha Albania
46' Wissel Israel Wissel S. Tzedek voor E. Tibi Israel
52' Gele kaart Albania Gele kaart voor B. Djimsiti Albania
64' Gele kaart Israel Gele kaart voor E. Dasa Israel
66' Wissel Israel Wissel D. Seba voor T. Hemed Israel
73' Wissel Albania Wissel G. Vrioni voor B. Balaj Albania
77' Wissel Israel Wissel A. Habashi voor T. Tawatha Israel
79' Gele kaart Albania Gele kaart voor E. Hysaj Albania
83' Doelpunt Israel Doelpunt D. Seba met assist van B. Natcho Israel 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Israël - Albanië
Opstellingen Israël - Albanië
De opstellingen van Israël en Albanië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Israël gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Albanië zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Israël - Albanië

Israël en Albanië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Israël en Albanië in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Albanië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Albanië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Israël te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Israël. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Israël 0
Winst Albanië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Israël op een 2e positie staat, terwijl we Albanië terugvinden op de 3e plaats.