Nabeschouwing Kosovo - Azerbeidzjan (4-0) || UEFA Nations League

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Kosovo het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Azerbeidzjan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Azerbeidzjan (4-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Kosovo en Azerbeidzjan is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kosovo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kosovo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Zeneli. Kosovo vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Zeneli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Kosovo, waarmee A. Rrahmani zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Kosovo in de 76e minuut, nadat A. Zeneli de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Kosovo.

Wedstrijdstatistieken Kosovo - Azerbeidzjan
Goals
4
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
113
161
Gevaarlijke aanvallen
49
58
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Kosovo - Azerbeidzjan 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Azerbeidzjan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Kosovo Doelpunt A. Zeneli met assist van B. Kololli Kosovo 1-0
11' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor D. Nazarov Azerbaijan
45' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Abdullayev Azerbaijan
46' Wissel Azerbaijan Wissel Ə. İsmayılov voor R. Dadaşov Azerbaijan
50' Doelpunt Kosovo Doelpunt A. Zeneli met assist van V. Muriqi Kosovo 2-0
59' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor F. Aliti Kosovo
60' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor T. Xəlilzadə Azerbaijan
61' Doelpunt Kosovo Doelpunt A. Rrahmani met assist van B. Kololli Kosovo 3-0
63' Wissel Azerbaijan Wissel M. Abbasov voor M. Mədətov Azerbaijan
69' Wissel Kosovo Wissel A. Nuhiu voor V. Muriqi Kosovo
71' Wissel Azerbaijan Wissel R. Qurbanov voor A. Abdullayev Azerbaijan
74' Wissel Kosovo Wissel E. Zhegrova voor M. Rashica Kosovo
76' Doelpunt Kosovo Doelpunt A. Zeneli met assist van H. Kryeziu Kosovo 4-0
85' Wissel Kosovo Wissel B. Halimi voor V. Berisha Kosovo
Opstellingen Kosovo - Azerbeidzjan
De opstellingen van Kosovo en Azerbeidzjan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kosovo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Azerbeidzjan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Voorbeschouwing Kosovo - Azerbeidzjan

Kosovo en Azerbeidzjan spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kosovo en Azerbeidzjan elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Kosovo 0
Winst Azerbeidzjan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kosovo op een 1e positie staat, terwijl we Azerbeidzjan terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Kosovo - Azerbeidzjan Opstelling Kosovo Opstelling Azerbeidzjan Live Kosovo - Azerbeidzjan Live Kosovo - Azerbeidzjan kijken Kosovo - Azerbeidzjan kijken Live Kosovo - Azerbeidzjan stream Kosovo - Azerbeidzjan Fox Sports Nabeschouwing Kosovo - Azerbeidzjan Uitslag Kosovo - Azerbeidzjan Statistieken Kosovo - Azerbeidzjan UEFA Nations League 2018 Kosovo - Azerbeidzjan wedden Kosovo - Azerbeidzjan gokken Kosovo - Azerbeidzjan Unibet