Nabeschouwing Armenië - Estland (2-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 8 september 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Armenië het dinsdag 8 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Armenië - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Estland (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Armenië en Estland is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Karapetian, waarmee Armenia met 1-0 de leiding nam. Armenia vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Angulo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Armenië.

LIVE Armenië - Estland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Armenia Gele kaart voor W. Angulo Armenia
30' Wissel Estonia Wissel H. Jarvelaid voor K. Kallaste Estonia
43' Doelpunt Armenia Doelpunt A. Karapetian met assist van A. Koryan Armenia 1-0
46' Wissel Armenia Wissel T. Voskanyan voor A. Calisir Armenia
58' Gele kaart Armenia Gele kaart voor H. Hambardzumyan Armenia
63' Wissel Estonia Wissel H. Anier voor G. Tunjov Estonia
64' Wissel Armenia Wissel V. Bichakhchyan voor A. Koryan Armenia
65' Doelpunt Armenia Doelpunt W. Angulo Armenia 2-0
66' Wissel Estonia Wissel K. Vassiljev voor I. Antonov Estonia
73' Wissel Armenia Wissel K. Bayramyan voor G. Kadimyan Armenia
88' Gele kaart Armenia Gele kaart voor D. Yurchenko Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Estland
Opstellingen Armenië - Estland
De opstellingen van Armenië en Estland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Armenië gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Estland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Armenië - Estland

Armenië en Estland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Armenië en Estland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Armenië 0
Winst Estland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Armenië op een 3e positie staat, terwijl we Estland terugvinden op de 4e plaats.