Nabeschouwing Denemarken - Engeland (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 8 september 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Denemarken het dinsdag 8 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Denemarken - Engeland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denemarken - Engeland (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Denemarken en Engeland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Denemarken en Engeland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Istvan Kovacs niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denemarken - Engeland
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
86
114
Gevaarlijke aanvallen
40
35
Passes
450
538
Overtredingen
11
17
Buitenspel
0
2
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Denemarken - Engeland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denemarken - Engeland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Gele kaart Denmark Gele kaart voor M. Braithwaite Denmark
60' Wissel England Wissel M. Mount voor J. Sancho England
73' Wissel Denmark Wissel P. Hojbjerg voor C. Norgaard Denmark
76' Wissel England Wissel J. Grealish voor K. Philips England
76' Wissel Denmark Wissel R. Falk voor K. Dolberg Denmark
82' Wissel Denmark Wissel S. Kjaer voor M. Braithwaite Denmark
86' Wissel England Wissel A. Maitland-Niles voor T. Alexander-Arnold England
Video hoogtepunten en samenvatting Denemarken - Engeland
Opstellingen Denemarken - Engeland
De opstellingen van Denemarken en Engeland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denemarken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Engeland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Gareth Southgate
Voorbeschouwing Denemarken - Engeland

Denemarken en Engeland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Denemarken en Engeland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Denemarken 0
Winst Engeland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denemarken op een 3e positie staat, terwijl we Engeland terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Denemarken - Engeland Opstelling Denemarken Opstelling Engeland Live Denemarken - Engeland Live Denemarken - Engeland kijken Denemarken - Engeland kijken Live Denemarken - Engeland stream Denemarken - Engeland Fox Sports Nabeschouwing Denemarken - Engeland Uitslag Denemarken - Engeland Statistieken Denemarken - Engeland UEFA Nations League 2020/2021 Denemarken - Engeland wedden Denemarken - Engeland gokken Denemarken - Engeland Unibet