Nabeschouwing Griekenland - Slovenië (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Griekenland het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Griekenland - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - Slovenië (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Griekenland en Slovenië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Chatzidiakos in de 90e minuut, waardoor Greece met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Griekenland en Slovenië gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos del Cerro Grande voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Griekenland - Slovenië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor D. Bohar Slovenia
21' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Kurtic Slovenia
46' Wissel Greece Wissel V. Pavlidis voor G. Giakoumakis Greece
56' Gele kaart Greece Gele kaart voor G. Tzavellas Greece
56' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Ilicic Slovenia
67' Wissel Slovenia Wissel B. Verbic voor D. Bohar Slovenia
67' Wissel Greece Wissel C. Tzolis voor Zeca Greece
76' Wissel Slovenia Wissel A. Sporar voor H. Vuckic Slovenia
77' Wissel Slovenia Wissel A. Vetrih voor J. Bijol Slovenia
79' Wissel Greece Wissel G. Masouras voor G. Tzavellas Greece
81' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor A. Vetrih Slovenia
85' Gele kaart Greece Gele kaart voor A. Bakasetas Greece
88' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Balkovec Slovenia
90' Rode kaart Greece Rode kaart voor P. Chatzidiakos Greece
90' Wissel Greece Wissel G. Kyriakopoulos voor K. Tsimikas Greece
92' Wissel Slovenia Wissel K. Bajric voor S. Lovric Slovenia
92' Wissel Slovenia Wissel N. Skubic voor J. Ilicic Slovenia
95' Gele kaart Greece Gele kaart voor G. Kyriakopoulos Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - Slovenië
Opstellingen Griekenland - Slovenië
De opstellingen van Griekenland en Slovenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovenië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.