Nabeschouwing Slowakije - Schotland (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Slowakije het zondag 15 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Schotland. De wedstrijd wordt gespeeld in City Arena Trnava in Trnava.

Via de Slowakije - Schotland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - Schotland (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Slowakije en Schotland is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slowakije. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Greguš, waarmee Slovakia met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slowakije.

LIVE Slowakije - Schotland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - Schotland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Scotland Gele kaart voor S. Armstrong Scotland
31' Doelpunt Slovakia Doelpunt J. Greguš met assist van P. Pekarík Slovakia 1-0
41' Gele kaart Scotland Gele kaart voor J. McGinn Scotland
44' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor J. Kucka Slovakia
56' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor P. Pekarík Slovakia
58' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor M. Škriniar Slovakia
61' Wissel Slovakia Wissel S. Lobotka voor J. Kucka Slovakia
65' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor O. Duda Slovakia
68' Wissel Slovakia Wissel A. Rusnák voor M. Hamšík Slovakia
68' Wissel Scotland Wissel L. Griffiths voor A. Considine Scotland
77' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor R. Mazáň Slovakia
87' Wissel Scotland Wissel L. Shankland voor S. Armstrong Scotland
88' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor A. Rusnák Slovakia
93' Gele kaart Scotland Gele kaart voor R. Christie Scotland
94' Wissel Slovakia Wissel P. Šafranko voor M. Ďuriš Slovakia
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - Schotland
Opstellingen Slowakije - Schotland
De opstellingen van Slowakije en Schotland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Schotland zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.