Nabeschouwing Wit-Rusland - Kazachstan (2-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Wit-Rusland het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Wit-Rusland - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Kazachstan (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Wit-Rusland en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door E. Yablonski, waarmee Belarus met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Belarus opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het R. Yuzepchukh die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Belarus.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wit-Rusland.

LIVE Wit-Rusland - Kazachstan 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Maliy Kazakhstan
36' Doelpunt Belarus Doelpunt E. Yablonski met assist van I. Stasevich Belarus 1-0
42' Wissel Belarus Wissel M. Bordachev voor A. Sachivko Belarus
47' Wissel Belarus Wissel A. Khachaturyan voor I. Maevskiy Belarus
57' Wissel Kazakhstan Wissel I. Kuat voor A. Abiken Kazakhstan
57' Wissel Kazakhstan Wissel A. Zhaksylykov voor A. Aymbetov Kazakhstan
65' Wissel Belarus Wissel N. Zolotov voor K. Pechenin Belarus
65' Wissel Belarus Wissel I. Bakhar voor V. Lisakovich Belarus
66' Wissel Belarus Wissel V. Klimovich voor I. Stasevich Belarus
78' Wissel Kazakhstan Wissel A. Beysebekov voor M. Bystrov Kazakhstan
78' Wissel Kazakhstan Wissel D. Narzildaev voor V. Vasiljev Kazakhstan
93' Doelpunt Belarus Doelpunt R. Yuzepchukh Belarus 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Kazachstan
Opstellingen Wit-Rusland - Kazachstan
De opstellingen van Wit-Rusland en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Mikhail Markhel
Formatie 5-3-2
Coach Michal Bílek
Voorbeschouwing Wit-Rusland - Kazachstan

Wit-Rusland en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wit-Rusland en Kazachstan in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wit-Rusland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wit-Rusland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kazachstan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wit-Rusland 1
Winst Kazachstan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wit-Rusland op een 4e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 3e plaats.