Voorbeschouwing Albanië - IJsland (0-0) || UEFA Nations League

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Albanië het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen IJsland. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - IJsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Albanië Gelijk Winst IJsland
2x inzet 3.4x inzet 3.9x inzet
LIVE Albanië - IJsland 0-0

Vanaf dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Albanië - IJsland volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 29 minuten en 8 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - IJsland
Opstellingen Albanië - IJsland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Albanië - IJsland

Albanië en IJsland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Albanië en IJsland in de UEFA Nations League vond plaats op 6 juni 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Albanië 0
Winst IJsland 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Albanië op een 3e positie staat, terwijl we IJsland terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Albanië - IJsland Opstelling Albanië Opstelling IJsland Live Albanië - IJsland Live Albanië - IJsland kijken Albanië - IJsland kijken Live Albanië - IJsland stream Albanië - IJsland Fox Sports Nabeschouwing Albanië - IJsland Uitslag Albanië - IJsland Statistieken Albanië - IJsland UEFA Nations League 2022/2023 Albanië - IJsland wedden Albanië - IJsland gokken Albanië - IJsland Unibet