Nabeschouwing Albanië - Wit-Rusland (3-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Albanië het woensdag 18 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Wit-Rusland (3-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Albanië en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 3-2 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Cikalleshi, waarmee Albania met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 27e minuut voor dat Albania via S. Cikalleshi op 2-0 kwam te staan. In de 35e minuut wist Belarus de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Skavysh.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Albania vergroot nadat R. Manaj de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Belarus dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Ebong de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Radu Petrescu en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Albanië.

LIVE Albanië - Wit-Rusland 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Albania Doelpunt S. Cikalleshi met assist van H. Memolla Albania 1-0
27' Penalty Albania Penalty S. Cikalleshi Albania 2-0
32' Gele kaart Belarus Gele kaart voor M. Bordachev Belarus
35' Doelpunt Belarus Doelpunt M. Skavysh met assist van R. Yuzepchukh Belarus 2-1
44' Doelpunt Albania Doelpunt R. Manaj Albania 3-1
46' Wissel Belarus Wissel K. Pechenin voor M. Bordachev Belarus
63' Wissel Belarus Wissel Y. Kendysh voor E. Yablonski Belarus
64' Wissel Albania Wissel B. Balaj voor S. Cikalleshi Albania
65' Wissel Albania Wissel L. Selahi voor L. Memushaj Albania
71' Wissel Albania Wissel M. Uzuni voor R. Manaj Albania
77' Wissel Belarus Wissel D. Antilevski voor I. Maevskiy Belarus
77' Wissel Belarus Wissel D. Laptev voor V. Lisakovich Belarus
80' Doelpunt Belarus Doelpunt M. Ebong met assist van A. Sachivko Belarus 3-2
83' Gele kaart Albania Gele kaart voor K. Gjasula Albania
86' Wissel Belarus Wissel V. Klimovich voor M. Skavysh Belarus
88' Gele kaart Belarus Gele kaart voor V. Lisakovich Belarus
89' Gele kaart Belarus Gele kaart voor I. Stasevich Belarus
92' Gele kaart Albania Gele kaart voor M. Uzuni Albania
92' Wissel Albania Wissel Y. Ramadani voor Q. Laci Albania
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Wit-Rusland
Opstellingen Albanië - Wit-Rusland
De opstellingen van Albanië en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albanië gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.