Nabeschouwing Andorra - Faeröer (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Andorra het zondag 6 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Faeröer (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Andorra en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door K. Olsen, waarmee Faroe Islands met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Faeröer.

LIVE Andorra - Faeröer 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Andorra Wissel A. Martinez voor L. Clemente Andorra
31' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt K. Olsen met assist van H. Hansson Faroe Islands 0-1
38' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Vatnsdal Faroe Islands
43' Gele kaart Andorra Gele kaart voor E. Garcia Andorra
47' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. San Nicolas Andorra
58' Wissel Faroe Islands Wissel A. Olsen voor P. Johannesen Faroe Islands
61' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Hansson Faroe Islands
64' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. Rebes Andorra
69' Wissel Andorra Wissel V. Bernat voor M. Rebes Andorra
72' Wissel Faroe Islands Wissel M. Olsen voor J. Bjartalid Faroe Islands
87' Wissel Faroe Islands Wissel J. Andreasen voor K. Olsen Faroe Islands
88' Wissel Andorra Wissel L. E. Blanco voor C. Rubio Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - Faeröer
Opstellingen Andorra - Faeröer
De opstellingen van Andorra en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Andorra - Faeröer

Andorra en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Andorra en Faeröer elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Andorra 0
Winst Faeröer 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Andorra op een 4e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 1e plaats.