Nabeschouwing Andorra - Letland (1-1) || UEFA Nations League

Zondag 25 september 2022 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Andorra het zondag 25 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Letland (1-1)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Andorra en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door V. Gutkovskis, waarmee Latvia met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Andorra het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk A. Rosas die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Andorra - Letland
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
72
87
Gevaarlijke aanvallen
29
55
Passes
256
322
Overtredingen
16
16
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
5
2
LIVE Andorra - Letland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. Rebes Andorra
28' Gele kaart Latvia Gele kaart voor E. Emsis Latvia
43' Gele kaart Latvia Gele kaart voor J. Ikaunieks Latvia
50' Doelpunt Latvia Doelpunt V. Gutkovskis met assist van R. Krollis Latvia 0-1
54' Gele kaart Latvia Gele kaart voor R. Krollis Latvia
54' Wissel Andorra Wissel A. Rosas voor Cucu Andorra
54' Wissel Andorra Wissel A. Martinez voor J. Rubio Andorra
56' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. Llovera Andorra
64' Gele kaart Latvia Gele kaart voor K. Dubra Latvia
73' Wissel Andorra Wissel L. E. Blanco voor M. Vieira Andorra
74' Wissel Andorra Wissel V. Bernat voor A. Alavedra Andorra
82' Wissel Latvia Wissel I. Tarasovs voor E. Emsis Latvia
85' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor A. Ciganiks Latvia
87' Wissel Andorra Wissel M. Pujol voor M. Rebes Andorra
88' Doelpunt Andorra Doelpunt A. Rosas Andorra 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - Letland
Opstellingen Andorra - Letland
De opstellingen van Andorra en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Letland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Andorra - Letland

Andorra en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Papapetrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Andorra en Letland in de UEFA Nations League vond plaats op 3 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Letland. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Letland favoriet. 2 keer wist de ploeg van Andorra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Andorra. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Andorra 0
Winst Letland 2
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Andorra op een 3e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Andorra - Letland Opstelling Andorra Opstelling Letland Live Andorra - Letland Live Andorra - Letland kijken Andorra - Letland kijken Live Andorra - Letland stream Andorra - Letland Fox Sports Nabeschouwing Andorra - Letland Uitslag Andorra - Letland Statistieken Andorra - Letland UEFA Nations League 2022/2023 Andorra - Letland wedden Andorra - Letland gokken Andorra - Letland Unibet