Nabeschouwing Armenië - Macedonië (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Armenië het woensdag 18 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Macedonië. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Armenië - Macedonië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Macedonië (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Armenië en Macedonië is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-0 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door H. Hambardzumyan, waarmee Armenia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Armenië uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Armenië - Macedonië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Macedonië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Armenia Gele kaart voor T. Voskanyan Armenia
47' Gele kaart Armenia Gele kaart voor A. Koryan Armenia
47' Gele kaart Armenia Gele kaart voor S. Udo Armenia
46' Wissel Armenia Wissel V. Bichakhchyan voor A. Karapetian Armenia
46' Wissel Armenia Wissel W. Angulo voor S. Udo Armenia
48' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor V. Musliu North Macedonia
55' Doelpunt Armenia Doelpunt H. Hambardzumyan Armenia 1-0
56' Gele kaart Armenia Gele kaart voor T. Barseghyan Armenia
62' Wissel North Macedonia Wissel I. Nestorovski voor V. Stojanovski North Macedonia
62' Wissel North Macedonia Wissel D. Micevski voor T. Kostadinov North Macedonia
65' Wissel Armenia Wissel S. Grigoryan voor A. Koryan Armenia
70' Wissel Armenia Wissel K. Muradyan voor H. Hakobyan Armenia
70' Wissel North Macedonia Wissel T. Kitanovski voor V. Musliu North Macedonia
70' Wissel North Macedonia Wissel L. Doriev voor S. Ristovski North Macedonia
84' Wissel North Macedonia Wissel D. Trajcevski voor E. Totre North Macedonia
91' Wissel Armenia Wissel H. Ishkhanyan voor T. Barseghyan Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Macedonië
Opstellingen Armenië - Macedonië
De opstellingen van Armenië en Macedonië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Armenië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Macedonië zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.