Nabeschouwing Azerbeidzjan - Cyprus (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Azerbeidzjan het dinsdag 13 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Azerbeidzjan - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Cyprus (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Azerbeidzjan en Cyprus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Q. Qarayev van Azerbaijan via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Azerbeidzjan en Cyprus gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Azerbeidzjan, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fran Jović niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Azerbeidzjan - Cyprus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Krivotsyuk Azerbaijan
19' Wissel Cyprus Wissel I. Pittas voor P. Soteriou Cyprus
26' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor A. Karo Cyprus
27' Penalty gemist Azerbaijan Penalty gemist Q. Qarayev Azerbaijan
37' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor C. Kyriakou Cyprus
46' Wissel Cyprus Wissel P. Zachariou voor C. Kyriakou Cyprus
57' Wissel Azerbaijan Wissel D. Diniyev voor I. Ibrahimli Azerbaijan
57' Wissel Azerbaijan Wissel N. Alasgarov voor A. Salahli Azerbaijan
69' Wissel Cyprus Wissel L. Loizou voor D. Christofi Cyprus
71' Wissel Azerbaijan Wissel R. Hadzhiyev voor R. Sadikhov Azerbaijan
71' Wissel Azerbaijan Wissel A. Seydiyev voor B. Mustafazada Azerbaijan
81' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor L. Loizou Cyprus
81' Wissel Cyprus Wissel I. Kousoulos voor M. Tzionis Cyprus
81' Wissel Azerbaijan Wissel A. Ghorbani voor R. Sheydaev Azerbaijan
94' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor K. Laifis Cyprus
94' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor K. Artymatas Cyprus
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Cyprus
Opstellingen Azerbeidzjan - Cyprus
De opstellingen van Azerbeidzjan en Cyprus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cyprus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Cyprus

Azerbeidzjan en Cyprus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Azerbeidzjan en Cyprus in de UEFA Nations League vond plaats op 8 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Azerbeidzjan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Azerbeidzjan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cyprus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Azerbeidzjan 1
Winst Cyprus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Azerbeidzjan op een 3e positie staat, terwijl we Cyprus terugvinden op de 4e plaats.