Nabeschouwing Azerbeidzjan - Kazachstan (3-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Azerbeidzjan het zondag 25 september 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Azerbeidzjan - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Kazachstan (3-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Azerbeidzjan en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 3-0 overwinning voor Azerbeidzjan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor N. Alip van Kazakhstan. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 35e minuut het veld moest verlaten. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Marochkin zorgde ervoor dat Azerbaijan op 1-0 kwam te staan in de 67e minuut. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Azerbaijan via een goal van F. Ozobic in de 74e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 91e minuut volgde een derde treffer van Azerbaijan, waarmee A. Nuriev zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Azerbeidzjan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Azerbeidzjan - Kazachstan 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor R. Dadashov Azerbaijan
29' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor R. Orazov Kazakhstan
35' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor N. Alip Kazakhstan
35' Tweede gele kaart Kazakhstan Tweede gele kaart voor N. Alip Kazakhstan
35' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor S. Magomedaliyev Azerbaijan
39' Wissel Kazakhstan Wissel S. Maliy voor A. Zhumabek Kazakhstan
46' Wissel Azerbaijan Wissel M. Gurbanli voor R. Dadashov Azerbaijan
46' Wissel Azerbaijan Wissel M. Emreli voor O. Kokcu Azerbaijan
46' Wissel Azerbaijan Wissel A. Isayev voor E. Israfilov Azerbaijan
57' Wissel Azerbaijan Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Azerbaijan
67' Eigen doelpunt Azerbaijan Eigen doelpunt A. Marochkin Azerbaijan 1-0
67' Wissel Kazakhstan Wissel A. Aymbetov voor E. Astanov Kazakhstan
67' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Vorogovskiy voor T. Dosmagambetov Kazakhstan
74' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt F. Ozobic met assist van T. Bayramov Azerbaijan 2-0
80' Wissel Kazakhstan Wissel S. Zharynbetov voor R. Orazov Kazakhstan
80' Wissel Kazakhstan Wissel A. Sadybekov voor A. Darabayev Kazakhstan
83' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Sadybekov Kazakhstan
86' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor M. Emreli Azerbaijan
88' Wissel Azerbaijan Wissel A. Nuriev voor F. Ozobic Azerbaijan
91' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt A. Nuriev Azerbaijan 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Kazachstan
Opstellingen Azerbeidzjan - Kazachstan
De opstellingen van Azerbeidzjan en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Kazachstan

Azerbeidzjan en Kazachstan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Azerbeidzjan en Kazachstan in de UEFA Nations League vond plaats op 3 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kazachstan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kazachstan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Azerbeidzjan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Azerbeidzjan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Azerbeidzjan 0
Winst Kazachstan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Azerbeidzjan op een 2e positie staat, terwijl we Kazachstan terugvinden op de 1e plaats.