Nabeschouwing Bulgarije - Finland (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Bulgarije het zondag 15 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slavija in Sofia.

Via de Bulgarije - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Finland (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Bulgarije en Finland is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 1-2 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Pukki, waarmee Finland met 0-1 de leiding nam. Finland vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lod op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 60e minuut was de ideale kans voor Bulgaria om te scoren. G. Ivanov was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

D. Iliev zette Bulgaria even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Donatas Rumšas toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Donatas Rumšas, waardoor Finland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bulgarije - Finland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor G. Ivanov Bulgaria
7' Doelpunt Finland Doelpunt T. Pukki met assist van R. Taylor Finland 0-1
10' Gele kaart Finland Gele kaart voor N. Alho Finland
32' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor V. Bozhikov Bulgaria
35' Wissel Finland Wissel M. Forss voor J. Pohjanpalo Finland
46' Doelpunt Finland Doelpunt R. Lod met assist van T. Pukki Finland 0-2
56' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor B. Kraev Bulgaria
59' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor K. Malinov Bulgaria
59' Gele kaart Finland Gele kaart voor T. Sparv Finland
60' Penalty gemist Bulgaria Penalty gemist G. Ivanov Bulgaria
62' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor S. Delev Bulgaria
65' Wissel Bulgaria Wissel D. Iliev voor D. Yankov Bulgaria
68' Penalty Bulgaria Penalty D. Iliev Bulgaria 1-2
68' Wissel Finland Wissel P. Soiri voor R. Taylor Finland
68' Wissel Finland Wissel R. Schuller voor T. Sparv Finland
78' Wissel Bulgaria Wissel B. Karageren voor G. Ivanov Bulgaria
78' Wissel Bulgaria Wissel S. Kovachev voor S. Delev Bulgaria
83' Gele kaart Finland Gele kaart voor R. Schuller Finland
85' Wissel Bulgaria Wissel A. Tsvetkov voor Y. Karabelyov Bulgaria
89' Wissel Finland Wissel I. Niskanen voor T. Pukki Finland
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Finland
Opstellingen Bulgarije - Finland
De opstellingen van Bulgarije en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Finland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.