Nabeschouwing Cyprus - Azerbeidzjan (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 8 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Cyprus het dinsdag 8 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Cyprus - Azerbeidzjan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Azerbeidzjan (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Cyprus en Azerbeidzjan is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 0-1 overwinning voor Azerbeidzjan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Medvedev, waarmee Azerbaijan met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Azerbeidzjan.

LIVE Cyprus - Azerbeidzjan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Azerbeidzjan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Huseynov Azerbaijan
29' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt M. Medvedev Azerbaijan 0-1
57' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor V. Sielis Cyprus
57' Wissel Cyprus Wissel L. Loizou voor D. Christofi Cyprus
57' Wissel Cyprus Wissel C. Kyriakou voor I. Kousoulos Cyprus
59' Wissel Azerbaijan Wissel D. Diniyev voor E. Dzhamalov Azerbaijan
64' Wissel Azerbaijan Wissel A. Abdullayev voor T. Khalilzada Azerbaijan
76' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Krivotsyuk Azerbaijan
76' Wissel Cyprus Wissel M. Spoljaric voor G. Kastanos Cyprus
77' Wissel Azerbaijan Wissel N. Alasgarov voor R. Sadikhov Azerbaijan
82' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor B. Huseynov Azerbaijan
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Azerbeidzjan
Opstellingen Cyprus - Azerbeidzjan
De opstellingen van Cyprus en Azerbeidzjan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Azerbeidzjan zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Azerbeidzjan

Cyprus en Azerbeidzjan spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Azerbeidzjan elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Cyprus 0
Winst Azerbeidzjan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cyprus op een 4e positie staat, terwijl we Azerbeidzjan terugvinden op de 2e plaats.