Nabeschouwing Cyprus - Montenegro (0-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 5 september 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Cyprus het zaterdag 5 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Şanlıurfa GAP Stadyumu in Şanlıurfa.

Via de Cyprus - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Montenegro (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Cyprus en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 0-2 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door S. Jovetic, waarmee Montenegro met 0-1 de leiding nam. Montenegro vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Jovetic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Montenegro.

LIVE Cyprus - Montenegro 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Bakic Montenegro
46' Wissel Montenegro Wissel S. Jovetic voor F. Beqiraj Montenegro
53' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor M. Antoniou Cyprus
54' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor S. Savic Montenegro
54' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor A. Karo Cyprus
55' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor A. Boljevic Montenegro
57' Wissel Montenegro Wissel D. Islamovic voor N. Kosovic Montenegro
60' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Jovetic met assist van M. Raspopovic Montenegro 0-1
63' Wissel Cyprus Wissel L. Loizou voor D. Christofi Cyprus
66' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor M. Ilia Cyprus
73' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Jovetic Montenegro 0-2
75' Wissel Montenegro Wissel A. Scekic voor N. Vukcevic Montenegro
78' Wissel Cyprus Wissel P. Sotiriou voor M. Ilia Cyprus
85' Wissel Cyprus Wissel A. Avraam voor M. Tzionis Cyprus
88' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor P. Sotiriou Cyprus
92' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor A. Scekic Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Montenegro
Opstellingen Cyprus - Montenegro
De opstellingen van Cyprus en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Montenegro

Cyprus en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Montenegro elkaar treffen in de UEFA Nations League.