Nabeschouwing Cyprus - Noord-Ierland (0-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Zondag 5 juni 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Cyprus het zondag 5 juni 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Cyprus - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Noord-Ierland (0-0)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Cyprus en Noord-Ierland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Cyprus en Noord-Ierland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Enea Jorgji niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Cyprus - Noord-Ierland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor G. Kastanos Cyprus
46' Wissel Cyprus Wissel N. Panagiotou voor F. Katelaris Cyprus
53' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor J. Evans Northern Ireland
56' Wissel Cyprus Wissel M. Tzionis voor L. Loizou Cyprus
64' Wissel Northern Ireland Wissel C. McMenamin voor G. Whyte Northern Ireland
64' Wissel Northern Ireland Wissel L. Donnelly voor S. Charles Northern Ireland
64' Wissel Northern Ireland Wissel B. Spencer voor P. Lane Northern Ireland
65' Wissel Cyprus Wissel C. Kyriakou voor D. Christofi Cyprus
66' Wissel Cyprus Wissel F. Papoulis voor G. Kastanos Cyprus
71' Wissel Northern Ireland Wissel A. McCann voor G. Saville Northern Ireland
77' Wissel Cyprus Wissel A. Kakoullis voor P. Sotiriou Cyprus
77' Wissel Northern Ireland Wissel S. Lavery voor S. Davis Northern Ireland
91' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor L. Donnelly Northern Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Noord-Ierland
Opstellingen Cyprus - Noord-Ierland
De opstellingen van Cyprus en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.