Nabeschouwing Estland - Armenië (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Estland het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Estland - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - Armenië (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Estland en Armenië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Hovhannisyan, waarmee Armenia met 0-1 de leiding nam. Estonia kwam na 14 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Sappinen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Estland - Armenië 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Armenia Doelpunt K. Hovhannisyan met assist van T. Barseghyan Armenia 0-1
14' Doelpunt Estonia Doelpunt R. Sappinen met assist van M. Kait Estonia 1-1
42' Wissel Armenia Wissel S. Udo voor A. Grigoryan Armenia
46' Wissel Armenia Wissel S. Grigoryan voor A. Hovhannisyan Armenia
46' Wissel Estonia Wissel M. Lilander voor T. Teniste Estonia
58' Wissel Armenia Wissel G. Ghazaryan voor E. Babayan Armenia
67' Wissel Estonia Wissel M. A. Lepik voor R. Sappinen Estonia
67' Wissel Estonia Wissel P. Marin voor V. Sinyavskiy Estonia
70' Gele kaart Estonia Gele kaart voor V. Kreida Estonia
72' Wissel Estonia Wissel G. Tunjov voor K. Vassiljev Estonia
78' Gele kaart Estonia Gele kaart voor G. Tunjov Estonia
84' Wissel Armenia Wissel V. Bichakhchyan voor T. Barseghyan Armenia
84' Wissel Armenia Wissel G. Kadimyan voor A. Karapetian Armenia
84' Gele kaart Estonia Gele kaart voor F. Liivak Estonia
85' Gele kaart Armenia Gele kaart voor W. Angulo Armenia
86' Wissel Estonia Wissel M. Miller voor F. Liivak Estonia
Video hoogtepunten en samenvatting Estland - Armenië
Opstellingen Estland - Armenië
De opstellingen van Estland en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estland gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Voorbeschouwing Estland - Armenië

Estland en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estland en Armenië in de UEFA Nations League vond plaats op 8 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Armenië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Armenië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Estland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estland 0
Winst Armenië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estland op een 4e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 3e plaats.