Nabeschouwing Estland - Cyprus (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 24 maart 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Estland het donderdag 24 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cyprus.

Via de Estland - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - Cyprus (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Estland en Cyprus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Estland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Estland - Cyprus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Estonia
39' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor K. Artymatas Cyprus
57' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor M. Antoniou Cyprus
62' Gele kaart Estonia Gele kaart voor R. Sappinen Estonia
70' Wissel Cyprus Wissel D. Christofi voor I. Pittas Cyprus
72' Wissel Estonia Wissel S. Zenjov voor H. Anier Estonia
73' Gele kaart Estonia Gele kaart voor V. Kreida Estonia
74' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor F. Papoulis Cyprus
80' Wissel Estonia Wissel S. Puri voor M. Paskotsi Estonia
85' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Sappinen Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Sappinen Estonia
92' Wissel Estonia Wissel E. Sorga voor R. Sappinen Estonia
92' Wissel Cyprus Wissel D. Spoljaric voor F. Papoulis Cyprus
92' Wissel Cyprus Wissel A. Kakoullis voor P. Sotiriou Cyprus