Nabeschouwing Estland - Georgië (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 5 september 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Estland het zaterdag 5 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Estland - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - Georgië (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Estland en Georgië is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Georgië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door N. Katcharava, waarmee Georgia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Georgië.

LIVE Estland - Georgië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Estonia Gele kaart voor S. Zenjov Estonia
32' Doelpunt Georgia Doelpunt N. Katcharava met assist van K. Kvaratskhelia Georgia 0-1
51' Gele kaart Estonia Gele kaart voor K. Mets Estonia
52' Gele kaart Georgia Gele kaart voor N. Katcharava Georgia
53' Gele kaart Estonia Gele kaart voor H. Ojamaa Estonia
68' Wissel Georgia Wissel Z. Lobzhanidze voor N. Katcharava Georgia
71' Wissel Estonia Wissel F. Liivak voor G. Tunjov Estonia
71' Wissel Estonia Wissel H. Anier voor S. Zenjov Estonia
78' Wissel Georgia Wissel G. Kvilitaia voor G. Chakvetadze Georgia
86' Wissel Estonia Wissel M. Ainsalu voor K. Vassiljev Estonia
92' Wissel Georgia Wissel G. Aburjania voor K. Kvaratskhelia Georgia
94' Gele kaart Georgia Gele kaart voor J. Kankava Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting Estland - Georgië
Opstellingen Estland - Georgië
De opstellingen van Estland en Georgië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estland gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Georgië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estland - Georgië

Estland en Georgië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Estland en Georgië elkaar treffen in de UEFA Nations League.