Nabeschouwing Georgië - Armenië (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Georgië het zondag 15 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Georgië - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Armenië (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Georgië en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Ghazaryan, waarmee Armenia met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Vako in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Georgia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 86e minuut zette S. Adamyan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Armenia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Armenië een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Georgië - Armenië 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Armenia Doelpunt G. Ghazaryan met assist van T. Barseghyan Armenia 0-1
35' Gele kaart Armenia Gele kaart voor A. Grigoryan Armenia
56' Wissel Georgia Wissel Vako voor Z. Davitashvili Georgia
65' Penalty Georgia Penalty Vako Georgia 1-1
68' Wissel Georgia Wissel N. Katcharava voor E. Lobjanidze Georgia
69' Wissel Armenia Wissel S. Grigoryan voor A. Hovhannisyan Armenia
76' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Aburjania Georgia
77' Wissel Armenia Wissel A. Koryan voor A. Karapetian Armenia
77' Wissel Armenia Wissel V. Bichakhchyan voor G. Ghazaryan Armenia
77' Wissel Armenia Wissel K. Muradyan voor S. Udo Armenia
80' Wissel Georgia Wissel N. Kvekveskiri voor G. Aburjania Georgia
80' Wissel Georgia Wissel G. Papunashvili voor S. Lobjanidze Georgia
80' Wissel Georgia Wissel B. Mikeltadze voor V. Gvilia Georgia
86' Doelpunt Armenia Doelpunt S. Adamyan met assist van T. Barseghyan Armenia 1-2
89' Wissel Armenia Wissel T. Voskanyan voor S. Adamyan Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Georgië - Armenië
Opstellingen Georgië - Armenië
De opstellingen van Georgië en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Vladimir Weiss
Coach Joaquín de Jesús Caparrós Camino
Voorbeschouwing Georgië - Armenië

Georgië en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Georgië en Armenië in de UEFA Nations League vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Georgië 0
Winst Armenië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Georgië op een 2e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 3e plaats.