Nabeschouwing Georgië - Estland (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Georgië het woensdag 18 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Georgië - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Estland (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Georgië en Estland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Georgië dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Georgië, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Irfan Peljto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Georgië - Estland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Estonia Gele kaart voor V. Kreida Estonia
47' Gele kaart Estonia Gele kaart voor M. Kuusk Estonia
46' Wissel Georgia Wissel G. Grigalava voor D. Khocholava Georgia
61' Gele kaart Estonia Gele kaart voor M. Soomets Estonia
66' Wissel Georgia Wissel G. Papunashvili voor G. Grigalava Georgia
79' Wissel Georgia Wissel E. Lobjanidze voor N. Katcharava Georgia
79' Wissel Estonia Wissel P. Marin voor S. Zenjov Estonia
79' Wissel Estonia Wissel M. Miller voor M. Soomets Estonia
81' Wissel Estonia Wissel M. Lilander voor T. Teniste Estonia
85' Wissel Georgia Wissel B. Mikeltadze voor S. Lobjanidze Georgia
86' Wissel Estonia Wissel H. Anier voor R. Sappinen Estonia
86' Wissel Estonia Wissel F. Liivak voor V. Sinyavskiy Estonia
87' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Kashia Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting Georgië - Estland
Opstellingen Georgië - Estland
De opstellingen van Georgië en Estland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Georgië - Estland

Georgië en Estland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Georgië en Estland in de UEFA Nations League vond plaats op 5 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Georgië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Georgië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Estland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Georgië 1
Winst Estland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Georgië op een 3e positie staat, terwijl we Estland terugvinden op de 4e plaats.