Nabeschouwing Georgië - Gibraltar (4-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Donderdag 2 juni 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Georgië het donderdag 2 juni 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Georgië - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Gibraltar (4-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Georgië en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 4-0 overwinning voor Georgië. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Kvaratskhelia, waarmee Georgia met 1-0 de leiding nam. Georgia vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kashia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat G. Mikautadze namens Georgia het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Georgia in de 88e minuut, nadat Vako de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Georgië.

LIVE Georgië - Gibraltar 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Georgia Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van G. Tsitaishvili Georgia 1-0
32' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor E. Jolley Gibraltar
33' Doelpunt Georgia Doelpunt G. Kashia met assist van K. Kvaratskhelia Georgia 2-0
36' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor E. Brito Gibraltar
36' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Chakvetadze Georgia
40' Wissel Georgia Wissel G. Giorbelidze voor G. Tsitaishvili Georgia
44' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Giorbelidze Georgia
46' Wissel Gibraltar Wissel J. Coombes voor R. Styche Gibraltar
46' Wissel Gibraltar Wissel G. Torilla voor K. Ronan Gibraltar
63' Wissel Georgia Wissel O. Kiteishvili voor G. Aburjania Georgia
63' Wissel Georgia Wissel M. Kobakhidze voor G. Kashia Georgia
63' Wissel Georgia Wissel Vako voor K. Kvaratskhelia Georgia
66' Wissel Gibraltar Wissel A. Mouelhi voor L. Annesley Gibraltar
66' Wissel Gibraltar Wissel J. Valarino voor E. Jolley Gibraltar
73' Wissel Gibraltar Wissel A. Hernandez voor L. Walker Gibraltar
78' Wissel Georgia Wissel N. Kvekveskiri voor G. Chakvetadze Georgia
80' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor L. Casciaro Gibraltar
87' Doelpunt Georgia Doelpunt G. Mikautadze met assist van S. Lobjanidze Georgia 3-0
88' Doelpunt Georgia Doelpunt Vako met assist van S. Lobjanidze Georgia 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Georgië - Gibraltar
Opstellingen Georgië - Gibraltar
De opstellingen van Georgië en Gibraltar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gibraltar zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Julio César Ribas Vlahovic
Voorbeschouwing Georgië - Gibraltar

Georgië en Gibraltar spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Morten Krogh en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Georgië en Gibraltar elkaar treffen in de UEFA Nations League.