Nabeschouwing Hongarije - Rusland (2-3) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 18:00 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Hongarije het zondag 6 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Rusland (2-3)

Het UEFA Nations League duel tussen Hongarije en Rusland is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Miranchuk, waarmee Russia met 0-1 de leiding nam. Russia vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ozdoev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Russia, waarmee M. Fernandes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 62 minuten deed R. Sallai iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hungary werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Hungary dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Nikolics de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maurizio Mariani en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Rusland.

Wedstrijdstatistieken Hongarije - Rusland
Goals
2
3
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
139
97
Gevaarlijke aanvallen
66
35
Passes
575
389
Overtredingen
11
10
Buitenspel
2
3
Corners
7
0
Wissels
3
3
LIVE Hongarije - Rusland 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Russia Doelpunt A. Miranchuk met assist van D. Kuzyayev Russia 0-1
25' Gele kaart Russia Gele kaart voor R. Zobnin Russia
34' Doelpunt Russia Doelpunt M. Ozdoev met assist van A. Semenov Russia 0-2
42' Gele kaart Hungary Gele kaart voor D. Siger Hungary
46' Wissel Hungary Wissel Z. Kalmar voor D. Siger Hungary
46' Doelpunt Russia Doelpunt M. Fernandes met assist van A. Dzyuba Russia 0-3
57' Wissel Russia Wissel Y. Zhirkov voor D. Kuzyayev Russia
62' Doelpunt Hungary Doelpunt R. Sallai met assist van Z. Kalmar Hungary 1-3
67' Wissel Hungary Wissel N. Nikolics voor A. Szalai Hungary
67' Wissel Russia Wissel Y. Gazinskiy voor A. Miranchuk Russia
70' Doelpunt Hungary Doelpunt N. Nikolics met assist van B. Bese Hungary 2-3
75' Wissel Russia Wissel V. Karavaev voor A. Ionov Russia
82' Wissel Hungary Wissel T. Cseri voor D. Szoboszlai Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Rusland
Opstellingen Hongarije - Rusland
De opstellingen van Hongarije en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rusland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Marco Rossi
Basiselftal Hongarije
# Speler Pos.
1 Péter Gulácsi K
6 Willi Orban V
2 Ádám Lang V
4 Attila Szalai V
21 Barnabás Bese M
18 David Siger M
8 Ádám Nagy M
11 Filip Holender M
20 Roland Sallai A
10 Dominik Szoboszlai A
9 Ádám Szalai A
Formatie 4-2-3-1
Coach Stanislav Cherchesov
Voorbeschouwing Hongarije - Rusland

Hongarije en Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hongarije en Rusland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Hongarije 0
Winst Rusland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 2e positie staat, terwijl we Rusland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hongarije - Rusland Opstelling Hongarije Opstelling Rusland Live Hongarije - Rusland Live Hongarije - Rusland kijken Hongarije - Rusland kijken Live Hongarije - Rusland stream Hongarije - Rusland Fox Sports Nabeschouwing Hongarije - Rusland Uitslag Hongarije - Rusland Statistieken Hongarije - Rusland UEFA Nations League 2020/2021 Hongarije - Rusland wedden Hongarije - Rusland gokken Hongarije - Rusland Unibet