Nabeschouwing Hongarije - Turkije (2-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Hongarije het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Turkije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Turkije (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Hongarije en Turkije is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door D. Siger, waarmee Hungary met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Hungary opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het K. Varga die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Hungary.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hongarije.

LIVE Hongarije - Turkije 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Turkije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Hungary Wissel K. Varga voor N. Konyves Hungary
46' Wissel Hungary Wissel T. Cseri voor Z. Kalmar Hungary
48' Gele kaart Turkey Gele kaart voor M. Tekdemir Turkey
54' Gele kaart Hungary Gele kaart voor T. Cseri Hungary
55' Wissel Turkey Wissel Y. Yazici voor I. Kahveci Turkey
57' Doelpunt Hungary Doelpunt D. Siger Hungary 1-0
64' Wissel Hungary Wissel A. Gyurcso voor N. Nikolics Hungary
71' Wissel Turkey Wissel B. Ozcan voor O. Tufan Turkey
71' Wissel Turkey Wissel D. Turuc voor C. Tosun Turkey
74' Wissel Hungary Wissel F. Holender voor S. Hangya Hungary
77' Gele kaart Hungary Gele kaart voor D. Dibusz Hungary
78' Gele kaart Hungary Gele kaart voor F. Holender Hungary
88' Wissel Turkey Wissel K. Ayhan voor M. Tekdemir Turkey
89' Wissel Hungary Wissel E. Botka voor L. Nego Hungary
91' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Gyurcso Hungary
95' Doelpunt Hungary Doelpunt K. Varga Hungary 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Turkije
Opstellingen Hongarije - Turkije
De opstellingen van Hongarije en Turkije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Turkije zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hongarije - Turkije

Hongarije en Turkije spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hongarije en Turkije in de UEFA Nations League vond plaats op 3 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hongarije. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hongarije favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Turkije slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hongarije 1
Winst Turkije 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 2e positie staat, terwijl we Turkije terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.