Nabeschouwing Ierland - Ukraïne (0-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Woensdag 8 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Ierland het woensdag 8 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ukraïne. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Ukraïne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Ukraïne (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Ierland en Ukraïne is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ukraïne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door V. Tsygankov, waarmee Ukraine met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ukraïne dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ukraïne uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ierland - Ukraïne 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Ukraïne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Ukraine Wissel V. Tsygankov voor O. Zubkov Ukraine
47' Doelpunt Ukraine Doelpunt V. Tsygankov Ukraine 0-1
54' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor J. Cullen Republic of Ireland
62' Wissel Republic of Ireland Wissel D. OShea voor J. Egan Republic of Ireland
69' Wissel Republic of Ireland Wissel M. Obafemi voor C. Robinson Republic of Ireland
69' Wissel Republic of Ireland Wissel J. McClean voor E. Stevens Republic of Ireland
69' Wissel Republic of Ireland Wissel A. Browne voor C. Christie Republic of Ireland
72' Wissel Ukraine Wissel O. Karavaev voor T. Kacharaba Ukraine
72' Wissel Ukraine Wissel O. Pikhalyonok voor M. Mudryk Ukraine
77' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor V. Mykolenko Ukraine
78' Wissel Republic of Ireland Wissel C. Hamilton voor C. Ogbene Republic of Ireland
80' Wissel Ukraine Wissel D. Sikan voor A. Dovbyk Ukraine
88' Wissel Ukraine Wissel D. Ignatenko voor S. Sydorchuk Ukraine
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Ukraïne
Opstellingen Ierland - Ukraïne
De opstellingen van Ierland en Ukraïne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ukraïne zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.