Nabeschouwing Ierland - Wales (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Ierland het zondag 11 oktober 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Wales. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Wales live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Wales (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Ierland en Wales geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. McClean van Republic of Ireland. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 84e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Ierland en Wales gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Wales kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ierland - Wales 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Wales teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Wales Gele kaart voor K. Moore Wales
25' Wissel Republic of Ireland Wissel C. Christie voor K. Long Republic of Ireland
30' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor C. Christie Republic of Ireland
67' Wissel Wales Wissel D. Levitt voor M. Smith Wales
67' Wissel Wales Wissel N. Williams voor H. Wilson Wales
73' Wissel Republic of Ireland Wissel D. Horgan voor R. Brady Republic of Ireland
74' Wissel Republic of Ireland Wissel S. Maguire voor S. Long Republic of Ireland
77' Wissel Wales Wissel D. Brooks voor D. James Wales
79' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor J. McClean Republic of Ireland
83' Gele kaart Wales Gele kaart voor J. Morrell Wales
84' Tweede gele kaart Republic of Ireland Tweede gele kaart voor J. McClean Republic of Ireland
90' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Cullen voor J. Molumby Republic of Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Wales
Opstellingen Ierland - Wales
De opstellingen van Ierland en Wales zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wales zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.