Nabeschouwing Kazachstan - Albanië (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Kazachstan het zondag 11 oktober 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Albanië (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Kazachstan en Albanië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Kazachstan en Albanië gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Kazachstan, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dumitru Muntean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kazachstan - Albanië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor G. Suyumbayev Kazakhstan
32' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor M. Bystrov Kazakhstan
41' Gele kaart Albania Gele kaart voor A. Broja Albania
43' Gele kaart Albania Gele kaart voor K. Dermaku Albania
46' Wissel Kazakhstan Wissel A. Beysebekov voor A. Marochkin Kazakhstan
69' Wissel Kazakhstan Wissel M. Fedin voor A. Aymbetov Kazakhstan
69' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Pertsukh voor I. Kuat Kazakhstan
82' Wissel Albania Wissel H. Memolla voor L. Trashi Albania
82' Wissel Albania Wissel T. Seferi voor R. Manaj Albania
86' Wissel Kazakhstan Wissel A. Zhaksylykov voor B. Zaynutdinov Kazakhstan
86' Wissel Albania Wissel Q. Laci voor A. Abrashi Albania
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Albanië
Opstellingen Kazachstan - Albanië
De opstellingen van Kazachstan en Albanië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Albanië zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.