Nabeschouwing Kazachstan - Litouwen (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Kazachstan het woensdag 18 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Litouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Litouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Litouwen (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Kazachstan en Litouwen is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 1-2 overwinning voor Litouwen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Aymbetov, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Lithuania kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Vorobjovas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut kreeg I. Kuat van Kazakhstan voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kazakhstan de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Novikovas namens Lithuania in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Litouwen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kazachstan - Litouwen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Litouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Y. Vorogovskiy Kazakhstan
9' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor S. Mikoliunas Lithuania
33' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor D. Simkus Lithuania
38' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Aymbetov met assist van A. Tagybergen Kazakhstan 1-0
40' Doelpunt Lithuania Doelpunt M. Vorobjovas met assist van E. Vaitkunas Lithuania 1-1
44' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor I. Kuat Kazakhstan
46' Wissel Lithuania Wissel V. Gaspuitis voor E. Vaitkunas Lithuania
50' Tweede gele kaart Kazakhstan Tweede gele kaart voor I. Kuat Kazakhstan
58' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor K. Laukzemis Lithuania
66' Wissel Lithuania Wissel T. Eliosius voor G. Sirgedas Lithuania
69' Wissel Kazakhstan Wissel D. Miroshnichenko voor T. Dosmagambetov Kazakhstan
69' Wissel Kazakhstan Wissel T. Zhangylyshbay voor A. Aymbetov Kazakhstan
76' Wissel Lithuania Wissel D. Kazlauskas voor V. Slivka Lithuania
81' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Abiken Kazakhstan
84' Wissel Lithuania Wissel D. Petravicius voor K. Laukzemis Lithuania
87' Wissel Kazakhstan Wissel S. Khizhnichenko voor N. Alip Kazakhstan
94' Doelpunt Lithuania Doelpunt A. Novikovas met assist van D. Simkus Lithuania 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Litouwen
Opstellingen Kazachstan - Litouwen
De opstellingen van Kazachstan en Litouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Litouwen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Litouwen

Kazachstan en Litouwen spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kazachstan en Litouwen in de UEFA Nations League vond plaats op 4 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kazachstan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kazachstan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Litouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kazachstan 1
Winst Litouwen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 4e positie staat, terwijl we Litouwen terugvinden op de 3e plaats.