Nabeschouwing Kazachstan - Wit-Rusland (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Maandag 7 september 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Kazachstan het maandag 7 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Wit-Rusland (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Kazachstan en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Bordachev, waarmee Belarus met 0-1 de leiding nam. Kazakhstan kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Aymbetov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette V. Lisakovich zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Belarus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, waardoor Wit-Rusland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kazachstan - Wit-Rusland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Beysebekov Kazakhstan
40' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor G. Suyumbayev Kazakhstan
53' Doelpunt Belarus Doelpunt M. Bordachev met assist van I. Stasevich Belarus 0-1
56' Wissel Belarus Wissel V. Lisakovich voor M. Skavysh Belarus
62' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt A. Aymbetov Kazakhstan 1-1
64' Wissel Kazakhstan Wissel I. Kuat voor M. Fedin Kazakhstan
72' Wissel Kazakhstan Wissel S. Khizhnichenko voor A. Aymbetov Kazakhstan
73' Gele kaart Belarus Gele kaart voor M. Ebong Belarus
80' Wissel Belarus Wissel D. Podstrelov voor P. Nekhajchik Belarus
81' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Pertsukh voor B. Islamkhan Kazakhstan
85' Wissel Belarus Wissel A. Khachaturyan voor M. Ebong Belarus
86' Doelpunt Belarus Doelpunt V. Lisakovich Belarus 1-2
88' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Maliy Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Wit-Rusland
Opstellingen Kazachstan - Wit-Rusland
De opstellingen van Kazachstan en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Michal Bílek
Voorbeschouwing Kazachstan - Wit-Rusland

Kazachstan en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Wit-Rusland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Kazachstan 0
Winst Wit-Rusland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 1e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 3e plaats.