Nabeschouwing Letland - Andorra (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Letland het donderdag 3 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Letland - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Andorra (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Letland en Andorra geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Latvia kreeg in de 56e minuut een strafschop toegekend, die door J. Ikaunieks werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 71e minuut moest V. Gutkovskis van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Timotheos Christofi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Latvia verder met een speler minder. Het was Letland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Letland, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Timotheos Christofi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Letland - Andorra 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Rebés Andorra
34' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Chus Rubio Andorra
46' Wissel Latvia Wissel R. Uldriķis voor V. Fjodorovs Latvia
52' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Vales Andorra
56' Penalty gemist Latvia Penalty gemist J. Ikaunieks Latvia
71' Rode kaart Latvia Rode kaart voor V. Gutkovskis Latvia
71' Gele kaart Latvia Gele kaart voor Moisés San Nicolás Latvia
74' Wissel Andorra Wissel Marc Pujol voor Andorra
75' Wissel Latvia Wissel Aaron Sanchez voor Marcio Vieira Latvia
81' Wissel Latvia Wissel M. Ķigurs voor A. Cigaņiks Latvia
81' Wissel Andorra Wissel A. Jaunzems voor A. Zjuzins Andorra
84' Wissel Andorra Wissel Ludo voor Cristian Martínez Andorra
92' Wissel Andorra Wissel Jordi Aláez voor Alexandre Martínez Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Andorra
Opstellingen Letland - Andorra
De opstellingen van Letland en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Letland - Andorra

Letland en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Timotheos Christofi en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Letland en Andorra in de UEFA Nations League vond plaats op 19 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Letland en Andorra eindigde namelijk in een gelijkspel.