Nabeschouwing Liechtenstein - Gibraltar (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Liechtenstein het zaterdag 10 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Gibraltar (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Liechtenstein en Gibraltar is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gibraltar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. De Barr, waarmee Gibraltar met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gibraltar.

LIVE Liechtenstein - Gibraltar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Gibraltar Doelpunt T. De Barr met assist van L. Casciaro Gibraltar 0-1
21' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor L. Annesley Gibraltar
23' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor T. De Barr Gibraltar
26' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor J. Hofer Liechtenstein
48' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor G. Torilla Gibraltar
46' Wissel Liechtenstein Wissel S. Yildiz voor F. Wolfinger Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel N. Frommelt voor A. Sele Liechtenstein
59' Wissel Liechtenstein Wissel D. Brandle voor S. Wolfinger Liechtenstein
65' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor A. Mouelhi Gibraltar
66' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor M. Buchel Liechtenstein
71' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor S. Kuhne Liechtenstein
72' Wissel Gibraltar Wissel R. Styche voor T. De Barr Gibraltar
73' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor N. Frommelt Liechtenstein
75' Wissel Gibraltar Wissel E. Jolley voor L. Casciaro Gibraltar
80' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor K. Goldwin Gibraltar
84' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor E. Jolley Gibraltar
86' Wissel Liechtenstein Wissel P. Ospelt voor S. Kuhne Liechtenstein
87' Wissel Gibraltar Wissel A. Pons voor M. Badr Gibraltar
96' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor J. Sergeant Gibraltar
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Gibraltar
Opstellingen Liechtenstein - Gibraltar
De opstellingen van Liechtenstein en Gibraltar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gibraltar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.