Nabeschouwing Macedonië - Armenië (2-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 5 september 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Macedonië het zaterdag 5 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Macedonië - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Armenië (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Macedonië en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Macedonië. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. E. Alioski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee North Macedonia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 38e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het I. Nestorovski van North Macedonia die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 94e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Barseghyan van Armenia die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Macedonië een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Macedonië - Armenië 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Armenia Gele kaart voor V. Haroyan Armenia
5' Penalty North Macedonia Penalty E. Alioski North Macedonia 1-0
37' Gele kaart Armenia Gele kaart voor H. Hambardzumyan Armenia
38' Penalty North Macedonia Penalty I. Nestorovski North Macedonia 2-0
46' Wissel Armenia Wissel E. Babayan voor S. Grigoryan Armenia
46' Wissel Armenia Wissel T. Barseghyan voor K. Bayramyan Armenia
58' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor V. Musliu North Macedonia
61' Wissel North Macedonia Wissel G. Pandev voor I. Nestorovski North Macedonia
71' Wissel North Macedonia Wissel S. Spirovski voor K. Ristevski North Macedonia
72' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor E. Alioski North Macedonia
75' Wissel North Macedonia Wissel A. Trajkovski voor B. Nikolov North Macedonia
76' Wissel Armenia Wissel N. Briasco voor A. Karapetian Armenia
84' Gele kaart Armenia Gele kaart voor K. Hovhannisyan Armenia
94' Penalty Armenia Penalty T. Barseghyan Armenia 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Armenië
Opstellingen Macedonië - Armenië
De opstellingen van Macedonië en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macedonië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Macedonië - Armenië

Macedonië en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Macedonië en Armenië in de UEFA Nations League vond plaats op 16 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Armenië. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Macedonië als Armenië wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.