Nabeschouwing Macedonië - Estland (2-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Macedonië het zondag 15 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Macedonië - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Estland (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Macedonië en Estland is onder leiding van scheidsrechter Marius Ionuț Avram geëindigd in een 2-1 overwinning voor Macedonië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door I. Trickovski, waarmee North Macedonia met 1-0 de leiding nam. Estonia kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Sappinen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette V. Stojanovski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee North Macedonia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marius Ionuț Avram, waardoor Macedonië een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Macedonië - Estland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt North Macedonia Doelpunt I. Trickovski met assist van S. Spirovski North Macedonia 1-0
34' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor B. Nikolov North Macedonia
45' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor S. Spirovski North Macedonia
49' Gele kaart Estonia Gele kaart voor R. Sappinen Estonia
52' Doelpunt Estonia Doelpunt R. Sappinen met assist van M. Ainsalu Estonia 1-1
55' Wissel Estonia Wissel E. Sorga voor K. Vassiljev Estonia
59' Wissel North Macedonia Wissel T. Kostadinov voor S. Spirovski North Macedonia
59' Wissel North Macedonia Wissel V. Stojanovski voor A. Trajkovski North Macedonia
63' Wissel Estonia Wissel H. Anier voor R. Sappinen Estonia
63' Wissel Estonia Wissel F. Liivak voor S. Zenjov Estonia
68' Doelpunt North Macedonia Doelpunt V. Stojanovski met assist van E. Elmas North Macedonia 2-1
69' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor V. Stojanovski North Macedonia
78' Wissel North Macedonia Wissel L. Doriev voor I. Nestorovski North Macedonia
79' Wissel Estonia Wissel M. Miller voor V. Sinyavskiy Estonia
79' Wissel Estonia Wissel G. Tunjov voor M. Ainsalu Estonia
82' Gele kaart Estonia Gele kaart voor G. Tunjov Estonia
85' Wissel North Macedonia Wissel G. Zajkov voor E. Elmas North Macedonia
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Estland
Opstellingen Macedonië - Estland
De opstellingen van Macedonië en Estland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macedonië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.