Nabeschouwing Malta - Andorra (3-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 14 november 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Malta het zaterdag 14 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Andorra (3-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Malta en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 3-1 overwinning voor Malta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Andorra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Rebes. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Garcia zorgde ervoor dat Malta op 1-1 kwam te staan in de 55e minuut. In de 58e minuut zette J. Degabriele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Malta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Malta vergroot nadat S. Dimech de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Malta.

LIVE Malta - Andorra 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Andorra Doelpunt M. Rebes met assist van J. Cervos Andorra 0-1
17' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. Vieira Andorra
50' Gele kaart Andorra Gele kaart voor A. A. Jimenez Andorra
52' Gele kaart Malta Gele kaart voor L. Montebello Malta
55' Eigen doelpunt Malta Eigen doelpunt E. Garcia Malta 1-1
58' Doelpunt Malta Doelpunt J. Degabriele Malta 2-1
68' Wissel Andorra Wissel L. San Nicolas voor A. Martinez Andorra
69' Wissel Andorra Wissel A. Sanchez voor Cucu Andorra
75' Wissel Malta Wissel A. Satariano voor L. Montebello Malta
84' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor M. Guillaumier Malta
89' Wissel Malta Wissel J. Grech voor J. Degabriele Malta
89' Wissel Malta Wissel S. Dimech voor L. Gambin Malta
93' Doelpunt Malta Doelpunt S. Dimech met assist van J. Grech Malta 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Andorra
Opstellingen Malta - Andorra
De opstellingen van Malta en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Devis Mangia
Voorbeschouwing Malta - Andorra

Malta en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malta en Andorra in de UEFA Nations League vond plaats op 10 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Malta 0
Winst Andorra 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 2e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 4e plaats.