Nabeschouwing Malta - Faeröer (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 17 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Malta het dinsdag 17 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Faeröer (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Malta en Faeröer geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Guillaumier, waarmee Malta met 1-0 de leiding nam. Faroe Islands kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Jonsson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Malta - Faeröer 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Malta Gele kaart voor K. Shaw Malta
49' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor O. Faero Faroe Islands
54' Doelpunt Malta Doelpunt M. Guillaumier Malta 1-0
61' Wissel Faroe Islands Wissel A. Jonsson voor J. Bjartalid Faroe Islands
70' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt A. Jonsson met assist van S. Vatnhamar Faroe Islands 1-1
75' Wissel Malta Wissel K. Nwoko voor L. Montebello Malta
78' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor T. Teuma Malta
80' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Hansson Faroe Islands
81' Wissel Faroe Islands Wissel H. L. Jakobsen voor K. Olsen Faroe Islands
84' Wissel Malta Wissel A. Satariano voor J. Degabriele Malta
84' Wissel Malta Wissel S. Dimech voor A. Agius Malta
87' Wissel Faroe Islands Wissel B. Wardum voor H. Hansson Faroe Islands
88' Wissel Faroe Islands Wissel H. Hansen voor M. Olsen Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Faeröer
Opstellingen Malta - Faeröer
De opstellingen van Malta en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Devis Mangia
Voorbeschouwing Malta - Faeröer

Malta en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malta en Faeröer in de UEFA Nations League vond plaats op 3 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Faeröer. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Faeröer favoriet. 2 keer wist de ploeg van Malta te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Malta. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Malta 0
Winst Faeröer 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malta op een 2e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 1e plaats.