Nabeschouwing Malta - Letland (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Malta het zondag 6 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Letland (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Malta en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door K. Nwoko, waarmee Malta met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Guillaumier zorgde ervoor dat Latvia op 1-1 kwam te staan in de 25e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Malta - Letland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Malta Doelpunt K. Nwoko met assist van J. Mbong Malta 1-0
25' Eigen doelpunt Latvia Eigen doelpunt M. Guillaumier Latvia 1-1
46' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Zjuzins Latvia
48' Gele kaart Malta Gele kaart voor J. Mbong Malta
55' Gele kaart Latvia Gele kaart voor K. Raimonds Latvia
56' Gele kaart Malta Gele kaart voor M. Guillaumier Malta
60' Wissel Malta Wissel J. Grech voor J. Degabriele Malta
62' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor K. Raimonds Latvia
67' Wissel Latvia Wissel R. Rugins voor R. Savalnieks Latvia
78' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Cernomordijs Latvia
84' Wissel Malta Wissel A. Agius voor S. Borg Malta
86' Wissel Latvia Wissel K. Karklins voor A. Zjuzins Latvia
89' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor M. Guillaumier Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Letland
Opstellingen Malta - Letland
De opstellingen van Malta en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Letland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.